12 Aralık 2018 Çarşamba

Şişli Geberit Klozet Servisi


Şişli Geberit Gömme Rezervuar Teknik Servisi. Şişli Geberit Marka klozet ve sifonların özel servis hizmeti vermekteyiz. Şişli Geberit gömme sifonların arıza vermesi durumunda garanti kapsamı dışına çıkan ürünlerinizin tamir ve bakımını yapmaktayız.




Şişli Geberit REZERVUAR SERVİSİ

Garanti kapsamında olan Şişli Geberit rezervuarlar için Şişli Geberit yetkili servisini aramanız gerekmektedir. Şişli Geberit 
Gömme Rezervuar Yedek parçaları Şişli Geberit kapak,Şişli Geberit şamandıra,Şişli Geberit iç takım,Şişli Geberit musluk,Şişli Geberit basma butonu gibi yedek parça ürünlerin temini konusunda satışımız mevcuttur.


Şişli Geberit YEDEK PARÇA

Şişli Geberit Rezervuarlar şık tasarımı ve su tasarrufu sayesinde yüksek su faturalarında tasarruf sağlamaktadır. Banyoların vazgeçilmez ürünü Şişli Geberit gömme sifonlar geniş servis ağı ve kolay bulunan yedek parçaları sayesinde çokça tercih edilmektedir.

Şişli Geberit SİFON İLETİŞİM

Şişli Geberit Servisi olarak arızalanan ürünleriniz için hızlı servis imkanı vermekteyiz. Şişli Geberit iletişim numaramızdan kayıt oluşturup bozulmuş rezervuarlarınız için teknik servis isteyebilirsiniz. Şişli Geberit Servis
Şişli Geberit İletişim
Şişli Geberit Klozet Servisi
Şişli Geberit Rezervuar Tamir
Şişli Geberit İç Takım
Şişli Geberit Gömme Sifon Servisi
Şişli Geberit Şamandıra
Şişli Geberit Yedek Parça

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder